На 25 октомври латиноамериканския актьор Освалдо Риос отбелязва своя рожден ден. Тази

...
На 25 октомври латиноамериканския актьор Освалдо Риос отбелязва своя рожден ден. Тази
Коментари Харесай

Любимец на жените, разтупал не едно и две сърца на фенки, стана на 63

На 25 октомври латиноамериканския артист Освалдо Риос отбелязва своя рожден ден. Тази година той навършва 63 години. Спомняте ли си буйния ухажор на Касандра (в основната роля Корайма Торес) в едноименния сериал?

За тази известна по целия свят теленовела го избират телевизионният режисьор Грацио Д`Анжело и писателката Делия Фиайо. Освалдо Риос извършва основната мъжка роля в теленовелата  " Касандра “ (1992), а милиони дами по целия свят въздишат по него.

Сериалът е най-показваният по света. Той влиза с връх в книгата на Гинес. И това не е всичко. Освен че е артист, Освалдо Риос се занимава и с музика. Именно той извършва главната тематика в сериала, която е композирана от неговия управител Алехандро Монталбан.

След този триумф идва и идващият. Освалдо Риос е поканен да изиграе основната роля във  " Вдовицата в бяло “ (1996). И този сериал е предаван в доста страни, в това число и в България. Седем от песните в него още веднъж извършва самият Освалдо.

 

Заедно с Папо Кос основава компанията " Riverside Entertainment Company “, която продуцира разнообразни сериали и филми.

Малко хора знаят, че Освалдо Риос в действителност е завършил психология и при започване на кариерата си е работил точно в тази област. Той рабати няколко години в група за подкрепяне на възпитаници, които се нуждаят от професионална помощ. 

Заради атрактивната си осанка дълги години работи и като модел. Актьорът е разведен, като преди този момент е имал два брака - с Хералдин Фернандес и с Кармен Доминичи. Има 3 деца, напомня ladyzone.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР